Alla inlägg den 1 augusti 2014

Av 05-29 - 1 augusti 2014 23:06



Du är borta, borta för alltid, och jag håller på att kvävas av sorg,förtvivlan och hat. Jag hatar vissa människor så hårt att jag får ont i kroppen för jag måste hålla igen mitt hat och förakt.

I dag hände det som fick bägaren att rinna över, jag fick ett så iskallt svar från din förra flickvän, ett mail som genomsyrades av total empatilöshet och ansvar att jag häpnade.


Jag hade länge försökt få tag i henne via mail på Facebook, bönat och bett henne att svara på lite frågor samt berätta om din sista dag-kväll-natt. Jag visste ju lite, polisrapporten har jag ju och en d-e-t-a-l-j-e-r-a-d obtuktionsrapport, och din s.k förra flickvän var ju hemma hos oss på em-kvällen samm dag som du dog.

I tårar satt hon och berättade hur hon hade ställt klockan på varje timma för att se om du fortfarande var vid liv, hon berättade att du hade frågat om hon älskade dig och hon hade svarat Ja, jag älskar dig.


Med sig hade hon dina nycklar till lägenheten, din plånbok och din mobiltelefon.

Hon satt i vår soffa och grät tillsammans med sin mamma, det var så SYND om henne. Jävla krolkodiltårar, har jag fattat idag!

Hon bedyrade att hon inte höll på med droger, ohhh nej.....hon hade slutat sedan länge med det och drack bara lite alkohol IBLAND nu mer. Jävigt underligt svar med tanke på att bara några månader senare så hade jag och Swempa ett väldigt långt samtal med hennes mamma och pappa som var så oroliga över sin dotters drogmissbruk!

Jag har mail som visar att hon ljög oss rakt upp i ansiktet där hon satt och grinade och bedyrade sin oskuld i allt som hänt. Missförstå mig inte nu, självklart hade min son ett eget ansvar också, men att inte larma 112 när någon ligger och krampar i många,många timmar, är VIDRIGT!!!!


När sedan obdutions/polis-rapporten kom så visade det sig att du, min son, fått legat i mellan 8-10 timmar med kramper. Din s.k flickvän och en äcklig jävla granne ( som ingår i metadonprogrammet, men som sålde metadon till dig och din flickvän) hade släpat in dig i duschen i benen så att dina axlar var fulla av blåmärken, stoppat fingrarna i din hals så att gommen och halsen hade rivsår. Dom hade försökt få dig att kräkas ( kräket hade åkt upp och ner i dina lungor så att du drabbades av en akut lunginflammation, och din ena lunga var tre ggr så stor en den andra) och sedan hade dom släpat tillbaka dig till din säng.


Din granne hade sagt att "det är ingen fara"och lämnat dig, och din s.k flickvän hade alltså satt klockan för att ha "koll på dig". Allt detta "glömde" din flickvän att berätta för oss, det fick vi veta via polisrapporten, men i den står det också att R ( flickvännen) glömt vilken granne det var.

När vi då tryckte på så fck vi veta att det var granne som bodde vägg-i-vägg med dig, och när vi då bad R att berätta detta för polisen så fick vi till svar att hon inte ville "gola" på grannen.

Inte gola på grannen???? Men det gick bra att skita i dig, min son ? Svaret får mig att känna sånt HAT!!


Sista gången hon kollade till dig så hade du rosslat och varit blå om läpparna, och DÅ hade hon ringt 112. Ett samtal som hon ringde från din mobil, ett samtal som varade i över 9 minuter och där hon uppmanades att göra HLR.

Hur är en männika funtad som inte hjälper en krampande människa som det till och med kommer fradga ur munnen på? Hurär en männsika funtad som inte berättar för polisen vem grannen var som hjälpte till ? Hur är en människa funtad som kan gå och lägga sig och ställa klockan för att "kolla" en människa som redan under kvällen börjar krampa ?

Hur är en människa funtad som först 10 timmar senare larmar 112 ???

Svar: Det ÄR ingen människa. Det är ett SVIN!


Sanningen kommer alltid fram, jag längtar tills den dagen.


Vi älskar dig, och en dag ska du få upprättelse  <3 !

   

Besöker dig ofta,ofta. Saknaden river i min kropp!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards